Dışişleri Bakanı Davutoğlu Van'da

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Van'da
Konyalı iş adamları, siyasetçiler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan 180 kişilik heyetle Van'a gelen Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Konya Zihinsel Engelliler İlk ve Orta Okulu ile İş Uygulama Merkezi Okulunun temel atma törenine katıldı

Bakan Davatoğlu:"Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin"Hamdolsun ki bu topraklarda kardeşliğe atılan tohumlar var. Hamdolsun ki ülkenin her yerinde Van'a düşen ateşi kendi evine düşen ateş gibi gören millet var"

 

 

Van- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin" dedi.Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Konyalı hayırseverler tarafından kentte yaptırılacak Konya Zihinsel Engelliler İlk ve Orta Okulu, İş Uygulama Merkezi Okulunun temel atma törenine katılmak için aralarında Konyalı iş adamları, siyasetçiler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de bulunduğu 180 kişilik heyetle Van'a geldi.

 

Ferit Melen Havalimanında Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici ve diğer yetkililer tarafından karanfillerle karşılanan Bakan Davutoğlu, Van Gölü sahilindeki bir kahvaltı salonunda "Van kahvaltısı" yaptı. Daha sonra kent merkezindeki 3 bin 275 metrekarelik alana inşa edilecek ve 1 milyon 453 bin liraya mal olacak Konya Zihinsel Engelliler İlk ve Orta Okulu, İş Uygulama Merkezi Okulunun temel atma törenine katıldı.

 

Gösterinin ardından beraber fotoğraf çektirdiği öğrencilere, işaret dilinde "Sizleri çok seviyoruz" diyen Davutoğlu'na, öğrenciler de işaret diliyle "Biz de sizi çok seviyoruz" karşılığı verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.