Diyarbakırlıların Muslera Sevgisi

Diyarbakırlıların Muslera Sevgisi
Diyarbakır’da hizmete giren ve Galatasaray’ın dünyaca ünlü kalecisi Muslera’nın tanıtım yüzü ve sponsor,Muslera’nın eşinin de tasarımcısı olduğu spor markası Ruck&Maul,yoğun ilgi görüyor.

 Genel Müdür Kızılkaya,”Muslera’nın herkesçe kabul gören bir sevecenliği var. Fenerbahçeliler bile ilgi gösteriyor” dedi.
 

Diyarbakır’da Özel Bir İlgi Var

Galatasaray ve Uruguay milli takımının dünyaca ünlü kalecisi Fernando Muslera’nın tanıtım yüzü ve sponsor,Muslera’nın eşi Patricia Callegro’nun da  tasarımcısı olduğu spor markası Ruck&Maul,Diyarbakır’da kısa sürede ilgi görmeye başladı. Türkiye’de Galatasaray taraftarlarının en fazla olduğu şehirlerin başında gelen Diyarbakır’da hem bu sebeple hem de Muslera’nın sempatik ve sevecen kişiliğinden dolayı bu ürünlere ilgi gösterildiği bildirildi.

 

 

Diyarbakır’a gelerek incelemelerde bulunan Ruck&Maul Genel Müdürü Mustafa Kızılkaya,dünyada 120 ülkede satılan ürünlerin Türkiye’de de yayılmaya devam ettiğini söyledi. Kızılkaya,Doğu ve Güneydoğu’da en büyük ilgiyi Diyarbakır’da gördüklerini açıkladı.

 

‘Fenerbahçeliler Bile İlgi Gösteriyor’

Diyarbakır’daki ilginin Galatasaray’dan çok Muslera’ya olan özel sempatiden kaynaklandığını ifade eden Kızılkaya,”İrfan Ayaz kardeşimiz bizden burayı talep etti ve Diyarbakır’a bölge bayiliği verdik. Diyarbakır’da Forum ve Ceylan&Karavil AVM’lerde olmak üzere  iki mağazamız var,satışlar ve ilgi memnuniyet verici noktada.  Diyarbakır’da Galatasaray taraftarının fazlalığını biliyoruz. Ancak bize göre ilginin asıl nedeni Muslera’ya olan özel sevgidir. İyi bir sporcu ve insan ahlakına sahip olan Muslera,ezeli rakip Fenerbahçeliler tarafından bile seviliyor ve bu ürünler tercih ediliyor” dedi.

 

‘Diyarbakır Sporda Marka Şehir Olmalı’

Muslera ailesi ile ticari ortaklıkları ve dostlukları olduğunu ifade eden Kızılkaya,Diyarbakır’ın sporda üst liglerde olması gerektiğini de anlattı. Kızılkaya,”İtalyanlara ait olan bu markayı 2006 yılında devraldık. Şu an dünyanın 120 ülkesindeki bu marka bize aittir. Muslera ailesi ile hem ailece dostluğumuz hem de komşuluğumuz ve ticari ortaklığımız var. Fernando Muslera markanın tanıtım yüzü ve sponsoru,eşi ise markanın tasarımcısı. Diyarbakır önemli bir şehir. Hem ekonomik hem de sportif olarak gelişmesi lazım. Üst liglerde,Süper Lig’de olması lazım. Marka şehir olmanın yollarından biri ekonomi ve spordur. Bize bu noktada ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bunun adı sponsorluk da olabilir” diye konuştu.

 

 

Dilek Akın/ÖZEL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.