Eğitim toplantısı!

Eğitim toplantısı!
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle yapılan güvenlik toplantısına başkanlık etti.

Toplantıya Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanlığı Yardımcısı J.Kd.Alb Fatih Kılıç, İl Müftü Vekili Abdullah Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar,  İlçe Milli Eğitim müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

vali1.jpeg

Devlet Su İşleri Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için alınacak tedbirler ve yapılacak planlamalar görüşüldü. Bu çerçevede;  okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken işlemler, okul kantinlerinde yapılacak olan denetimler ve faaliyetler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.