Erdoğan: Çocuklarınızı dershanelerden alın

Erdoğan: Çocuklarınızı dershanelerden alın
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bu Pensilvanya'nın dershanelerine çocuklarını gönderiyorsanız alın. Bunlar hassasiyetlerimizin, kutsallarımızın dışında eğitim öğretim veriyorlar. Yeni tabular inşa ediliyor” dedi.

ELAZIĞ - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Elazığ’da düzenlediği mitingde konuştu.

“MHP'nin Genel Başkanı yeniden matematik derslerine başladı. İktidar yüzde 51'le geldi yüzde 51'le gidebilir diyor” diyen Erdoğan, “Bunu anlamış değiliz. Bu cumhurbaşkanı olamayacak diyor. Biz yerel seçim yapıyoruz gel 30 Mart'ı konuş bunu atlatalım sonra onu da konuşuruz. Geçenlerde hep havada diyor sen uçma özürlüyse ben ne yapayım. Bu ara baktım ikisi de Rabia işareti yapıyor. İçeriğini sor bilmezler. Tayyip Erdoğan'ın Rabia işaretinde anlam var. Okuduğum şiiri o da okudu" dedi.

“Yurtlarda gece seansları yapıyorlar”

Yurtlarda gece seansları yapıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan yurttan atılan öğrenciler için Kredi Yurtlar Kurumu'na talimat verdiğini açıkladı. Erdoğan, "Yurtlarda, evlerde gece seansları yapıyorlar. Bu seanslarda Başbakan'a beddua ettiriyorlar. Eşime, çocuklarıma beddualar ettiriyorlar. Bu nasıl Müslümanlık? Bunlara dayanamayanlar 'olur mu böyle şey' diyorlar. Onları da yurttan attırıyorlar. Düzce'de, Sivas'ta bunu yaptılar. Kredi Yurtlar Kurumu'na talimat verdim. Öğrencileri alacaksınız diye. Siz kendinize kurşun asker mi yetiştireceksiniz? Siz çete oldunuz, örgüt oldunuz" diye konuştu.

“Genel başkanlıktan çekilirim”

“Ben eğer bu seçimlerde partim birinci olmazsa genel başkanlığından çekileceğim” diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Demek ki iyi yönetemedim. CHP'nin Genel Başkanı, MHP'nin Genel Başkanı siz bırakabilir misiniz? Koltuk sıcak bırakamaz. Bunlar siyaseti bilmezler. Hakaretle siyaset yaparlar. Dünyanın en doğusundan en batısına kadar herkes bizi izliyor. Sizin bu heyecanınızı izliyorlar. Kabe'de bile bizler için dua edenler var. 30 Mart akşamı bu davaya gönül verenler değil tüm dünya gülecek. Ey MHP'nin Genel Başkanı sen bunu anlayamazsın. Ey CHP'nin genel müdürü sen bunu anlayamazsın. Bunu anlamayacaksınız. Montaj deyip avunacaksınız photoshop diyip kendinizi kandıracaksınız. Yenileceklerini biliyorlar. Bunlar biz bu kadar iftira, yalan ürettik ama AK Parti'nin oyu yükseldi diyecekler.”

“Yeni tabular inşa ediliyor”

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu Pensilvanya'nın dershanelerine çocuklarını gönderiyorsanız alın.Bunlar hassasiyetlerimizin, kutsallarımızın dışında eğitim öğretim veriyorlar. Yeni tabular inşa ediliyor. Bunların okullarından da çocuklarınızı alın. Hem para vereceksiniz hem de sizin değerlerinize hakaret edilecek. Bizim okullarımız yeter.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.