Erdoğan: Eğer öyleyse evlatlıktan reddederim

Erdoğan: Eğer öyleyse evlatlıktan reddederim
İmam Hatiplilerin 100. Yıl Programı'nda konuşan Başbakan Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili iddialar için net konuştu.

Erdoğan,  hocası Bekir Topaloğlu ile ilgili bir anısını anlatırken, oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili muhalefetin iddiaları için de 'Benim evlatlarımdan bir tanesi böyle bir yolsuzluğa karışsın, bir saniye yanımda tutmam, evlatlıktan reddederim. Bu kadar açık konuşuyorum' dedi.

Erdoğan, şunları söyledi;

Sevgili muhterem hocamız Bekir Topaloğlu'nun bir hatırası var ki anlamlı 1955 yılında İstanbul'da, ben orada hazırlık kursa gittim. Bir gün matematik öğretmeni öğrencileri topluyor diyor ki "çocuklar öğretmenler kurulu olarak toplandık. Sizleri tebrik etmeye karar verdik. Şu okul bahçesinin dışından, bahçeye sarkan meyve ağaçlarına günlerdir el süremediniz. Bir tanesini bile koparmadınız. Her günaltında oynadığınız halde o ağaçtaki elmalara dokunmadınız. Sizi bunun için tebrik ediyoruz diyor." Bu gururu bu şerefi inşallah son nefese kadar onurla taşıyacağım. Yetmez dört çocuğum da elhamdülillah imam hatipte okudular, oradan mezun oldular. İkisi Kartal, ikisi Kadıköy olmak üzere. Ben onlardan razıyım, rabbim de razı olsun inşallah.

EVLATLIKTAN REDDEDERİM

Son zamanlarda evlatlarımla ilgili olarak ana muhalefetin yapmış olduğu çamur atma propagandaları, şunu çok açık net söylüyorum. Benim evlatlarımdan bir tanesi böyle bir yolsuzluğa karışsın, bir saniye yanımda tutmam, evlatlıktan reddederim. Bu kadar açık konuşuyorum. Kalk evlatlarımın sosyal faaliyetleri üzerinde, kendileriyle alakası olmayan, vakıflarla ilgili çalışmadan rahatsız olan bu lider, önce kendisi aynaya baksın aynaya. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.