Erdoğan; “İnsanları sokağa dökmekle seçim kazanılmaz”

Erdoğan; “İnsanları sokağa dökmekle seçim kazanılmaz”
Haftanın ve seçim sürecinin değerlendirmesini yapan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; "77 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının her birine samimiyetle sesleniyorum; biz ayrıştırıcı olmadık, olmayacağız, biz nefretin dilini, kutu

 Bundan sonra da kullanmayacağız. Türkiye'yi bir olarak, beraber olarak kucaklamaya devam edeceğiz. Demokrasiyi, özgürlükleri, milli iradeyi, siyaseti en güçlü şekilde savunacak, Türkiye'yi ve kardeşliği daha da büyüteceğiz" dedi.

Babşbakan Erdoğan’ın grup konuşmasından satır başları ise şöyle:

- "Yenilgiyi hazmetmek gerekir, başarısızlığı kabullenmek gerekir. Çok bağırmakla, 'hile var' diye iftira atmakla, yalan söylemekle seçim kazanılmaz. Hele hele Pensilvanya'nın medyasına, ajanslarına sırtını dayayıp, insanları sokağa dökmekle seçim hiç kazanılmaz"

- "Herkes dürüst olacak, sonuçları kabullenecek, milletin takdiri karşısında boyun eğecek. 'Ankara hile var' dediler, itiraz ettiler. Bazı sandıklar yeniden sayıldı. AK Parti'nin oyları daha da arttı. Kimin hile yaptığı ortada. Seçim öncesindeki ahlak dışı kampanyayı seçim sonrasına da taşımak hiç kimseye fayda sağlamaz"

- "(Twitter, Youtube, Facebook) Birileri çıkıp, bu uluslararası şirketlerin çıkarını, milli çıkarlarımızın üzerinde görebilir. Türkiye'nin en acil hukuki sorunlarını gündemlerine almayanlar, uluslararası şirketlerin sorunları hakkında alelacele kararlar verebilir. Biz Türkiye'yi, Türkiye'nin, milletimizin çıkarlarını, milli güvenliğimizi, kişilik haklarını ve mahremiyeti savunmaya devam edeceğiz"

- "30 Mart'ın ardından Türkiye'yi yeniden sanal tartışmaların içine çekmek isteyenlere karşı son derece dikkatli olunmasını vatandaşlarımdan rica ediyorum"

- "Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, yüzsüzlük ve pişkinlik içinde, yeniden gerilim üretmek isteyenlere, biz ayrıca böyle bir fırsatı tanımayacağız"

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.