Eski Yönetici Akçadağ Ölümden Döndü

Eski Yönetici Akçadağ Ölümden Döndü
Diyarbakırspor’un eski yöneticilerinden Şahap Akçadağ, Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu ölümden döndü. Hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen Akçadağ’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtiliyor.

Kalbine Stent Takıldı

Diyarbakırspor’da hem 2.Lig’de hem Süper Lig’de çeşitli dönemlerde Futbol Şube Sorumlusu ve yöneticilik yapan Şahap Akçadağ ölümden döndü. Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde kalp krizi geçiren Akçadağ’a ilk müdahale yanında bulunanlar tarafından yapıldı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Akçadağ’ın kalbine başarılı geçen ameliyatın ardında stent takıldı. Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören Şahap Akçadağ’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtiliyor.

Diyarbakırspor’la Özdeşleşen Aile

Yöneticilik yaptığı dönemde kulübe verdiği tüm paraları daha önce bağışlayan Şahap Akçadağ’ın sağlık durumunun iyiye gitmesi spor ve iş camiasında sevinçle karşılandı.

Akçadağ ailesi Diyarbakırspor’la özdeşleşen aile olarak biliniyor ve spor camiasında saygın bir yere sahip. Diyarbakırspor’un efsane genel kaptanı olan merhum Şehmus Akçadağ’ın yanı sıra oğulları Şahap ve Salih Akçadağ da Diyarbakırspor’da çeşitli kademelerde yöneticilik yaparak babaları gibi Diyarbakırspor’a verdikleri tüm paraları bağışlamalarıyla dikkat çekmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum