Futbol Dünyasını Karıştıran Görüntüler

Futbol Dünyasını Karıştıran Görüntüler
Diyarbekirspor’lu futbolcu Gökhan Çıra’nın 1-0 kaybedilen Turgutluspor maçından önce ve sonra cinsiyet değiştirmesiyle olay olan Selin Ciğerci ile resimlerinin ortaya çıkması taraftarları çileden çıkardı.

 Sosyal medyada bu olaya tepki gösteren taraftarlar, kulübün böyle bir olayla gündeme gelmesinden rahatsız.

 

 

Diyarbakır’ı Şok Eden Olay

Annesinden aldığı harçlıklarla erkekken ameliyatla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bir dönem çok konuşulmuştu. Ciğerci, şimdi de aşk hayatıyla gündeme bomba gibi düştü.

Diyarbekirspor'da top koşturan 21 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra'nın, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflardan ortaya çıktı.

 

 

Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme operasyonu yaşamadan önce adı Okan'dı. DJ'lik yapan Ciğerci'nin babası da ünlü bir hazır giyim markasının sahibi. Sosyal medyada 750 bin takipçisi bulunan Selin, daha önce "futbolcu sevgilim oldu" diye açıklama yapmıştı.

Taraftar Olaya Tepkili

Sosyal medyada paylaşılan resimlerin 1-0 kaybedilen Turgutluspor maçından önce ve sonra çekildiği anlaşılırken,sezon boyunca sadece 1 maçta 8 dakika forma giymiş olan Gökhan Çıra’nın Turgutluspor gibi kritik maçta ilk 11’de yer alması eleştiri konusu olmuştu. Maçı Selin Ciğerci’nin tribünde izlemesi kafalarda soru işaretleri bırakırken,taraftarlar ortaya çıkan resimler nedeniyle küplere bindi. Taraftarlar,bu durumu içlerine sindiremediklerini dile getirerek Gökhan’a tepki gösterdi,kulüpten de olayın cezalandırılmasını istedi.

Dilek Akın

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.