Galip ENSARİOĞLU, '' 30 Martta Büyük Değişim Bizleri Bekliyor''

Galip ENSARİOĞLU, '' 30 Martta Büyük Değişim Bizleri Bekliyor''
''Sosyal medyada siyasi nezakete, ahlaka uymayan iftira ve kara propaganda başlattılar''

“HEP BİRLİKTE DİYARBAKIR’IN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ''

DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Galip Ensarioğlu, aday seçildikten sonra ilk kez geldiği Diyarbakır’da büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. 
Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı açıklanan Galip Ensarioğlu, seçim çalışmalarını başlatmak üzere Diyarbakır’a geldi. Beraberindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Cuma İçten, Oya Eronat, Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, kalabalık bir grup tarafından havaalanında karşılandı. Ensarioğlu, havaalanından ayrılan uzun bir araç konvoyuyla şehir merkezinde gezerek, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na geçti. AK Parti il binasında partililere seslenen Ensarioğlu, kendisi için ulaşabileceği en büyük makamın Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğunu ifade ederek, Diyarbakır’ı hayalindeki şehir olduğunu ve Diyarbakırlılara hizmetkar olmak istediğini için aday olduğunu dile getirdi. Ensarioğlu, "Hayalimiz hep Diyarbakır’dır. Hayallerimizin şehri, benim için dünyevi makamların en değerlisi Diyarbakırlılara hizmetkar olmaktır. Düşünebileceğim hayal edebileceğim varabileceğim en büyük makam Büyükşehir belediye başkanlığı olacaktır. Diyarbakır hizmete, barışa, huzura, değişime susamış. Bu büyük değişim 30 Mart'ta bizleri bekliyor" dedi.

“SOSYAL MEDYADA HAKKIMIZDA KARA PROPAGANDAYA BAŞLADILAR”
Ensarioğlu, sosyal medyada aleyhine işlenen bazı tartışmalara da değinerek, yapılanları ahlaksızlık olarak değerlendirdi. Hakkında kara bir propaganda başlatıldığını anlatan Ensarioğlu, "Sosyal medyada siyasi nezakete, ahlaka uymayan iftira ve kara propaganda başlattılar. Bu durum, ismimiz dahi bunların korkmasına yetti. Biz bu çamura bulaşmayacağız siyasi nezaketi asla elimizde bırakmayacağız. Kimsenin onuruna şerefine haysiyetine asla laf etmeyeceğiz. Biz barışa, huzura, değişimden, yeni Diyarbakır’dan yanayız” diye konuştu.

“ELİMİZDE BOMBA, TAŞ VE MOLOTOF OLMAYACAK”
Diyarbakır 30 Mart’ta yapılacak yerel seçilmede tercihini yapacağını dile getiren Ensarioğlu, konuşmasın şöyle sürdürdü:
"Ağzında demokrasi lafını düşürmeyenlerin bilmesi gerekir ki, demokrasinin en önemli unsuru seçimdir. Özgür bir ortamda halkın iradesinin sandığa yansımasıdır. Bu şehirde bir başkasının adaylığına dahi tahammül edemeyenler kendisinden başka hiçbir sese tahammül edemeyenlerin demokratlığı büyük bir yalandan başka bir şey değildir. Elimizde bomba, molotof, taş olmayacak. Elimizi tutmasalar dahi, dostluğa elimizi uzatacağız. Ağzımızda kem söz küfür asla olmayacak onlar her gün bize küfür etseler de ağzımızda barıştan Allah'ın selamından başka bir şey çıkmayacaktır."

"30 MART GÜNÜ DİYARBAKIR KADERİ DEĞİŞECEK"
30 Mart günü yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır’ın kaderinin değişeceğini söyleyen Ensarioğlu, " Bundan sonra bilsinler ki burada siyaset dışında, siyasetin çatışmanın avantajları dışında, başka bir Diyarbakır var. Onlarda artık siyaset üretmek zorundadır. Hep birlikte Diyarbakır’ın kaderini değiştireceğiz. Diyarbakır’ın kaderi hiç kimsenin değil sizlerin elindedir. Tercih sizindir en büyük 30 Mart’ta zafer inanların Diyarbakır’ın olacaktır ve barışın huzuru zafer bizlerin olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.