HAK-PAR’lı gençler seçim çalışmasını değerlendirdi

HAK-PAR’lı gençler seçim çalışmasını değerlendirdi
Hak ve Özgürlükler Partisi HAK-PAR 30 Mart 2014’teki seçimlere bütün birimleriyle hazırlanıp değerlendirmeler yapmaya devam ediyor.

19 Şubatta da Diyarbakır parti binasında seçim çalışmaları kapsamında, HAK-PAR’ın Merkezi Gençlik Komisyonu Başkanı Sidar Avcı ve Yöneticisi Ramazan Maroy’ın da katılımıyla Hak-Par’lı gençler Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sevgi Çelik Moray’la toplantı düzenledi.

 

Sevgi Çelik Moray: “Tolumsal Değişim ve Dönüşümde Gençlerin Rolü Önemlidir”

Toplantıda konuşan Çelik Moray, gençlerin toplumsal değişim ve dönüşümünde önemli rol alması gerektiğini hatırlattı ve HAK-PAR politikalarının topluma ulaşması ve mal olması için gençlere önemli ve büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

Sevgi Çelik Moray konuşmasının devamında, Diyarbakır’da geçliğin çeşitli yöntemlerle asimile edildiğini, toplumsal değerlerinden koparıldığı ve yozlaştırıldığını hatırlatarak Türkiye’deki hükümet ve Diyarbakır’daki yerel yönetimin de bu sorunları görmezden geldiğini belirtti ve bu çürümeye ancak bilinçli gençlerin desteğiyle son verebileceklerini dile getirdi.

 

Çelik Moray: “Sorumlular Şimdiye Kadar Sorunları Çözmedi”

Çelik Morak konuşmasına şöyle devam etti: “Ben öğretmen olduğum için duyuyorum, çocuk yaştakiler uyuşturucu madde kullanıyorlar, toplumda ahlaki bir çöküş var ve bunların çözümü için toplumsal projelere ve rehabilitasyona ihtiyaç var ama bu sorunların sorumluları sorunu çözmek yerine görmezden geliyor ya da göz yumuyorlar, dolayısıyla yozlaşma ve çürüme kaçınılmaz hale geliyor. Biz belediye yönetimine geldiğimizde sorunu çözebilecek uzmanların işbirliğiyle bunlara izin vermeyeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.