HDP eş Genel Başkanı Kürkçü:

HDP  eş Genel Başkanı Kürkçü:
"HDP olarak 30 Mart'ta, seçime girdiğimiz her yerde belediye yönetimlerini ve meclis üyeliklerini alarak, tam başarı sağlamak istiyoruz"

Kocaeli - Halkların Demokratik Partisi (HDP) eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, "HDP olarak 30 Mart'ta, seçime girdiğimiz her yerde belediye yönetimlerini ve meclis üyeliklerini alarak, tam başarı sağlamak istiyoruz" dedi.

 

Kürkçü, yerel seçimlerin partileri açısından önemine dikkati çekerek, "BDP ve HDP, seçimlerde ortak hareket ediyor ancak bu seçimlerin başarıyla sonuçlanması bizim açımızdan yeniden örgütlenmek ve 31 Mart'tan itibaren bütün Türkiye'de yekpare bir hareket haline gelmek anlamına gelecektir. Bu, bize büyük bir ivme kazandıracaktır" diye konuştu.

Kürkçü, "HDP olarak 30 Mart'ta, seçime girdiğimiz her yerde belediye yönetimlerini ve meclis üyeliklerini alarak, tam başarı sağlamak istiyoruz" dedi.Ülkede son dönemde yaşananlara değinen Kürkçü, "Bizi kendi başarımız ilgilendiriyor. Biz, Fetullah Gülen'e de Tayyip Erdoğan'a da Fetullah Gülen ile ittifak halinde olan CHP'ye de karşıyız, hepsinin karşısındayız. Biz kendi yolumuzda yürüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.