​HÜDA PAR 7. yaşını kutluyor

​HÜDA PAR 7. yaşını kutluyor
HÜDA PAR, 7’nci kuruluş yıl dönümünü düzenlediği programla kutluyor.

​19 Aralık 2012’de "Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" şiarıyla yola çıkan HÜDA PAR, 7’nci kuruluş yıldönümünü Diyarbakır’da kutluyor.

HÜDA PAR Genel Merkezi tarafından Diyarbakır Öğretmen Evi Konferans Salonunda düzenlenen programa Genel Başkan İshak Sağlam’ın yanı sıra parti yöneticileri, İTTİHADUL ULEMA yetkilileri, STK temsilcileri, kanaat önderleri, basın mensupları, davetliler ve çok sayıda partili katıldı.

Sunuculuğunu Cengiz Aydın’ın yaptığı program, İTTİHADUL ULEMA Müderrislerinden Muhammet Emin Yılmaz’ın Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra HÜDA PAR’ın iç ve dış politikası başta olmak üzere, Türkiye siyasetindeki rolü ve bakış açısı, partinin stratejisi ve politikası ile HÜDA PAR’ın bir dönem Genel Başkan Vekilliği görevini yapan merhum Mehmet Yavuz’un konuşmalarının yer aldığı sinevizyon gösterimi sunuldu.

Sinevizyon gösterimi esnasında duygulu anların yaşandığı görüldü.

Sinevizyon gösteriminden sonra program; HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz’ın Kürtçe (Zazaki), HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Kürtçe (Kürmanci), son olarak HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam’ın yapacağı konuşmayla son bulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.