İş garantili istihdam fuarı

İş garantili istihdam fuarı
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi'nin 6'ncı İstihdam Fuarı, çoğunluğu otellerden oluşan 50 işletmenin katılımıyla düzenlendi.

Haber merkezi-Benzerlerinin Diyarbakır ve bölgedeki diğer illerde de yapılması istenen etkinlik, vatandaşlar, işverenler ve iş arayanlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.


Fuarın açılışında konuşan AÜ Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Alanya'da bulunan fakülte ve meslek yüksekokulu öğrencilerine iş garantisi verdiklerini söyledi.
İşletme Fakültesi'nde 31 ülkeden yabancı öğrencileri bulunduğunu dile getiren Prof. Dr. Güngör, "Dünyanın tüm ülkelerinden öğrencilerimiz olmasını istiyoruz. Bu konuda hazırlıklarımızı yaptık. Bunu önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yapacağız
ÜNİVERSİTELER İSTİHDAM KAYNAĞI

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise sektörel bazda en önemli istihdam kaynağının üniversiteler olduğuna dikkat çekti. Üniversitelerin bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini anlatan Başkan Şahin, "Onları iş hayatına hazırlamak ve sektörle buluşturmak için böylesine güzel bir organizasyona imza atılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.