Kemal Kılıçdaroğlu: Kabataş'ta kimse dövülmedi

Kemal Kılıçdaroğlu: Kabataş'ta kimse dövülmedi
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu meclis grubunda açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu Kabataş'ta yaşanan hadise için de yalan dedi.

Haber Merkezi-Haber Merkezi- Her Salı olduğu gibi bu Salı da meclisteki parti grubunda kürsüye çıkarak partililerine konuşma yapan Kılıçdaroğlu’nun hedefinde yine sadece Erdoğan vardı. Erdoğan “Siyasetçi yalan söylemez. Medyaya müdahale etmez.” Sözleriyle başladı.” Herkesin siyasi görüşü var. Buna saygı gösteririz.” Diyen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “ Alo Fatih dönemi başladı. Bu dinlediğiniz tapeler mahkeme kararıyla alınmıştır. Savcı fezlekeyi imzaladıktan sonra bu kamu malıdır.

Onlar bizi anlayamaz. Biz vatandaşın cebini düşünüyoruz onlar kendi ceplerini düşünüyorlar. Bu siyasetçilere yüz vermeyeceğiz. Yalan söyleyen siyasetçilere prim vermeyeceğiz.

Allah büyük ama. Rahmetli babam derdi ki; "Sen doğru dur yamuk belasını bulur" Diyorlar ki; Başbakan'a iftira atıyorlar.  Ses kayıtları ortada. Elbisesi değil bunun alnı kirli. Anadolu insanı misafirperverdir. Ama bunun misafirperverliği nasıl villanın şurası şöyle olsun şurası böyle olsun. Sen nereye villa yapıyorsun? 1. Derece sit alanı. Vali izin vermiyor, vali doğru Diyarbakır'a sürgüne. İnşaatı yapan adam devletin valisine talimat veriyor. Sen kimsin kardeşim?

"Kadınlara hepimiz saygı duyarız"

Bu talimatları kimden aldıkları ortada. Kadınlara hepimiz saygı duyarız. Kadın en değerli varlıktır. Hz. Muhammed "Cennet annelerin ayakları altındadır" Ben kocaman bir adamken bile dizimi anamın dizine koyardım. Kabataş iskelesinde bir yalan söylendi. Bunu söyleyen kim? Başbakan.

O zaman dedim ki; eğer böyle bir şey yapılmışsa bunlar insan olamaz. Hemen cezalandırılmalı dedim.  Benim bu konuşmamdan sonra bunu bulmaları lazım.

Ne olmuş? Mağdure'nin ağzından okuyorum: Kabataş'ta üstleri çıplak, deri kıyafetleri olan 70-80 kişilik bir grup üzerime saldırdı ve işediler diyor. Tüm yurttaşlarıma sesleniyorum; bu kadar olay olurken Kabataş iskelesinde kimse mi bir şey demedi. Bu gerçekleşmişse bunu yapan insan olamaz dedi. Başbakan'ın danışmanı Şenol Kazancı hemen emniyete gidiyor ama ortada bir şey yok. Bir Tv kanalı görüntüleri yayınladı kimsenin saldırdığı yok.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.