Kılıçdaroğlu İstifa Ettiği İddialarına Yanıt Verdi

Kılıçdaroğlu İstifa Ettiği İddialarına Yanıt Verdi
Kemal Kılıçdaroğlu istifa ettiği iddialarına, "Saçma, asparagas" yanıtını verdi. CHP lideri, seçim sonuçlarıyla ilgili de ilk kez konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden çıkan sonucu başarısızlık olarak değerlendirmediğini belirterek, istifa edeceği yolundaki söylentileri, "Saçma, asparagas" diye karşıladı.Kılıçdaroğlu, yanlışlarını doğrularını değerlendireceklerini de ifade ederek, Ak Parti seçmenine  hitap etmeye çalıştıklarını; ama bunun bir günde kucaklaşmaya dönüşemeyeceğini söyledi.

"ÇIKAN SONUCU BAŞARISIZLIK OLARAK GÖRMEMEK GEREK"

Kılıçdaroğlu, seçim sonuçları ile ilgili ilk değerlendirmesini Hürriyet’ten Şükrü Küçükşahin’e yaptı ve şunları söyledi: "Tabii ki gereken değerlendirmelerimizi yapacağız, yanlışlar doğrular neler ortaya çıkaracağız. Ancak çıkan sonucu bir başarısızlık olarak görmemek gerekli.

"İSTİFA İDDİALARI ASPARAGAS!"

Kılıçdaroğlu, "İstifa edeceğiniz yönünde söylentiler var" sorusuna ise, "Saçma ve tamamen asparagas. Konuşmaya dahi değer değil" yanıtı verdi.

CHP'Lİ GÜNAYDIN: İSTİFA HABERLERİ KASITLI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'nun "istifa edeceği" yönündeki iddialara, "Tamamı kasıtlıhaberler, aslı astarı yok" dedi.

Günaydın ANKA'ya yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "istifa edeceği" yönündeki iddialara ilişkin Günaydın, "Tamamı kasıtlı haberler aslı astarı yok" açıklamasını yaptı.

Mersin, Antalya ve Ordu büyükşehir belediyelerine ilişkin Günaydın, "Mersin, Antalya, Ordu'yu kaybetmemiz Büyükşehir Yasasının getirdiği bir sonuçtur" değerlendirmesini yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.