Kulak ısıran kocaya öfke kontrolü dersi

Kulak ısıran kocaya öfke kontrolü dersi
Ankara'da mahkeme, eşinin başında bilgisayar kıran, hırsını alamayıp kulağını ısıran kocaya "öfke kontrolü" eğitimi verilmesine hükmetti

Haber Merkezi-Ankara 10'uncu Aile Mahkemesi, eşinin kafasında tablet bilgisayar kırdığı, kolunu, elini ve kulağını ısırdığı iddia edilen kocanın "öfke kontrolü" ve "stresle başa" çıkma programına katılmasına karar verdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade veren K.S., kocası B.S. ile 2010'da evlendiğini, sürekli şiddet gördüğünü, eşinin daha önce de burnunu kırdığını iddia etti. Olay gecesi, eşinin kendisine hakaret edip boğazını sıkarak öldürmeye teşebbüs ettiğini ileri süren K.S. kafasında bilgisayar kırıldığı, boynunu kırmak için de darp edildiği, pencereden aşağıya sarkıtıldığını söyledi. Çocuğuyla odanın bir köşesine sığındığını belirten K.S., eşinin oklavayla bacaklarına vurduğunu, hırsı geçmeyince de kulağını ısırdığını anlattı. 

Önleyici Tedbir Kararı 
Can güvenliği olmadığı için ailesinin yanına sığındığını belirten K.S., koruma talep etti. Ankara 10. Aile Mahkemesi, K.S.'ye önleyici tedbir kararı uygulanmasına karar verdi. Mahkeme, kocanın, eşi K.S'nin yaşadığı ev ve iş yerine de yaklaşmamasına hükmetti. Kocanın, "öfke kontrolü, stresle başa çıkma, farkındalık sağlayarak tutum ve davranış değiştirmeyi hedefleyen eğitim ve rehabilitasyon programlarına katılmasına" karar verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.