Moskova’da Rus generale silahlı saldırı
TİGRİS HABER - Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler General Alekseev’e ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saldırıda Alekseev’in sırt bölgesinden yaralandığı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındığı bildirildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayın ardından Rusya Soruşturma Komitesi harekete geçti. Komiteden yapılan açıklamada, ağır suçlar kapsamında yürütülen soruşturmada saldırının tüm yönleriyle incelendiği belirtildi. Açıklamada, saldırganın birkaç el ateş ettikten sonra kaçtığı ve mağdurun hastanede tedavisinin sürdüğü ifade edildi.
Saldırının nedeni ile faillerin kimliğine ilişkin çalışmaların devam ettiği, gelişmelere göre kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.
Kaynak:HalkTV – Haber Merkezi





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.