Polis destek olacağına köstek oldu

Polis destek olacağına köstek oldu
BDP'li gençlerin 'yozlaşmaya' karşı kurduğu çadıra polis el koydu!

BDP İstanbul İl Gençlik Meclisi tarafından uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırmaya karşı yurttaşları bilinçlendirmek amacıyla Beyoğlu'nda kurduğu çadıra polis el koydu. 

BDP İstanbul İl Gençlik Meclisi tarafından 11 Ocak tarihinde Beyoğlu ilçe Hacı Ahmet Mahallesi'nde uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırmaya karşı mahalledeki yurttaşları bilinçlendirmek amacıyla "Sömürgeciliği yaşamama ve yaşatmama" şiarıyla kurulan "direniş çadırı", 27 Ocak'ta gece saatlerinde polisler tarafından kaldırıldı. Özellikle gençler olmak üzere yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği ve uyuşturucu, fuhuş ve ajanlaştırmaya karşı kurulan çadır, daha önce de birkaç sefer polis baskınına maruz kalmıştı. Çadırın kaldırılmasına 10 polis aracıyla gelindiği belirtilirken, polisin çadıra ve çadırın içinde bulunan ocak, masa ve sandalyelere de el koyduğu öğrenildi. 

Polislerin, 'Yüksek mercilerden verilen karar var" diyerek çadıra el koyduğunu belirten BDP Beyoğlu İlçe Eşbaşkanı Mehmet Nur Açıl, çadır kaldırılmasına tepki göstererek, "Biz çadırları fuhuşa, uyuşturucuya, ajanlaştırmaya karşı kurmuştuk. Polisin çadırımızı kaldırması, bu politikalara destek verdiği anlamına gelir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.