VİDEO - Şair Sarya Özgür'den Kabaiş Ailesine anlamlı destek
TİGRİS HABER - 42. Uluslararası İstanbul TUYAP Kitap Fuarı'nda kitabının standı bulunan Şair Sarya Özgür'den Rojin Kabaiş'in ailesine anlamlı bir destek geldi. İstanbul Büyükçekmece'de düzenlenen fuarda bugün ve yarın imza günü olan Özgür, fuarda kalan 350 adet "Ben U Sen" adlı şiir kitabının gelirinin tamamını Rojin Kabaiş'in ailesine bağışlayacağını belirtti.
"Rojin Kabaiş için adalet" çağrısıyla bu bağışı yapan Özgür, Kabaiş ailesiyle dayanışma ve destek olmak amacıyla bu bağışı yaptıklarının altını çizdi. Herkesi fuar alanında bulunan standa davet eden Özgür, "Rojin Kabaiş için adalet" çağrısıyla herkesin buna katkı sunmasını istediklerini ifade etti.
Yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükçekmece TUYAP Kitap Fuarı'nda olduklarını belirten Özgür, "Dayanışma amaçlı, Rojin Kabaiş için adalet diyerek Sitav yayınevinden çıkarmış olduğum Ben U Sen adlı şiir kitabımın kalan 350 adetinin tüm gelirini Rojin Kabaiş'in ailesine bağışlıyorum. Herkesi fuar alanındaki standımıza bekliyorum. Amacına ulaşması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sizlerden de bu dayanışmayı bekliyorum." dedi.
Şair Sarya Özgür'e duyarlı davranışından ötürü bir destekte müzisyen, sanatçı Raperin'den geldi. TUYAP Kitap Fuarı'nda imza günü olan Şair Sarya Özgür'ün Ben U Sen adlı kalan bütün kitaplarının gelirini Rojin Kabaiş'in ailesine bağışlayacağını ve bu anlamlı dayanışmayı kendisinin de desteklediğinin altını çizen Raperin, Şair Sarya Özgür'ü tebrik ederek, herkese bu kitabı almalarını tavsiye ederek, çok güzel bir kitap olduğunun altını çizdi. (Haber Merkezi)
Kaynak:Haber Merkezi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.