''Şampiyonluk bizim olacak''

''Şampiyonluk bizim olacak''
1968 Diyarbakır’da tek yetkili olarak takımın başına getirilen Aytekin Yıldırım, zorlu maratonun sonunda şampiyon olarak BAL’a çıkacaklarını söyledi.

Yıldırım,”Engelleri tek tek aşıp hedefe ulaşacağız. Buna dair hiçbir endişemiz yok.” dedi.

Saffet AZBAY

YENİDEN YAPILANMAYA GİTTİLER

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde uzun süre lider kalan ve yenilmeyen tek takım olmasına rağmen aldığı 3 beraberlik nedeniyle bu koltuğu Aliparspor’a kaptıran 1968 Diyarbakır, yeniden zirveye çıkmak istiyor. İlk yarının sonunda teknik sorumlu Mahmut Deri ile yollarını ayırarak bu göreve Aytekin Yıldırım’ı getiren Yeşil-Kırmızılılar, ayrılan oyuncuların yerini yeni transferlerle doldurdu.

Kendisini tecrübesiz olarak görenler olduğunu belirten teknik patron Yıldırım,bunlara en güzel cevabı takımı şampiyon yaparak vereceğini söyledi.

‘O İNANÇ HEPİMİZDE VAR’

Ligin  en kaliteli kadrosuna sahip olduklarını belirten Yıldırım,”Aksine çok tecrübeliyim. Diyarbakırspor,Yeni Diyarbakırspor ve Sanayispor’da ortaya koyduğumuz başarılar biliniyor. Yaşım genç olabilir ama bu iş için tecrübeliyim. Yönetimin bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. 1968 Diyarbakır’ın rakibi kendisidir. Kendi maçlarımızı kazanırsak zaten  şampiyon oluruz. Bunu yapacak gücümüz var. Bölgesel Lig’e çıkan taraf biz olacağız. O inanç hepimizde var.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.