Selahaddin Eyyubi Hastanesi’nde hizmet ve hijyen sorunları bitmiyor!

Selahaddin Eyyubi Hastanesi’nde hizmet ve hijyen sorunları bitmiyor!
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi, hijyen koşullarının yetersizliği vatandaşların tepkisini çekiyor. Özellikle Dağkapı yerleşkesinde hizmet veren acil servis, artan şikâyetlerle gündemde.

Tigris Haber

TİGRİS HABER - Vatandaşlar, hastane tuvaletlerinde sabun ve peçete bulunmadığını, temizlik yapılmadığını ve tuvalet kapılarının arızalı olduğunu belirtiyor.

selahaddin-eyyubi-hastanesi-1.jpg

Bu durum hem hastalar hem de refakatçiler için ciddi hijyen sorunlarına yol açıyor.

selahaddin-eyyubi-hastanesi-4.jpg

Acil servis girişinde de tablo iç açıcı değil. Sedye ve tekerlekli sandalye eksikliği nedeniyle ambulansla getirilen hastaların taşınmasında büyük zorluklar yaşanıyor.

selahaddin-eyyubi-hastanesi-6.jpg

Acil sedye bölümünün çoğu zaman boş olduğu, mevcut ekipmanın da yetersiz kaldığı ifade ediliyor.

selahaddin-eyyubi-hastanesi-7.jpg

Hasta yakınları da benzer sorunlarla karşı karşıya. Acil servis önünde oturma alanlarının bulunmaması, özellikle yaşlı ve engelli bireyleri mağdur ediyor.

Saatlerce ayakta beklemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkililere çözüm çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.