84 milyonluk imza!

Diyarbakır Organize Sanayi bölgesi ve Kalkınma ajansı, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun da katılımıyla 84 milyon TL’lik projeyi imzaladı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde 84 milyon TL'ye mal olacak 18 adet işlik projesi; Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Yunus Çolak tarafından imzalandı. İmza törenine, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeleri de hazır bulundu.

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, imza töreninde yaptığı kısa konuşmada, "10 adet 1000 metrekare ve 8 adeti de 500'er metrekareden oluşan 18 adet işlik alanlarının yapımı için bugün toplanmış bulunmaktayız. Toplam 84 milyon TL'ye mal olacak bu işyerleri, Diyarbakır merkezinde bina altlarında faaliyet gösteren ve deprem nedeniyle binaları hasar görmesinden dolayı faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan başta tekstil atölyeleri olmak üzere küçük ölçekli işletmelerin üretimlerine devam etmeleri için işliklere taşınmalarını planlanmıştır. Bu işliklerin tamamlanması halinde, toplam 1050 kişinin istihdam edilmesi beklenmektedir. Memleketimize hayırlı olsun" dedi.(Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri