ABD Öncülüğündeki Koalisyondan İtiraf: Irak ve Suriye'de En Az 855 Sivil Öldürdük

2014 yılından beri Irak ve Suriye'de DEAŞ ile mücadele eden ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, hava saldırılarında en az 855 sivilin öldüğünü açıkladı.

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, 4 yılda Irak ve Suriye'de en az 855 sivili öldürdüğünü itiraf etti.

Rapor Hazırlayıp Rakam Verdiler

Uluslararası koalisyonun hazırladığı aylık rapora göre, terör örgütü DEAŞ'la mücadeleye 2014 yılından bu yana devam eden koalisyon, Suriye ve Irak'ta düzenlediği hava saldırılarında en az 855 kişinin ölümüne sebebiyet verdi.

"Kaasıt Yok’’ Dediler

Raporda "Doğal Kararlılık Harekatı'nın başlangıcından bu yana gerçekleştirilen saldırılarda bugün itibarıyla en az 855 kişi kasıt olmadan öldürüldü" dendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri