Şehmus KIZILASLAN / Uğur KASİOĞLU
TİGRİS HABER - Diyarbakır’daki dördüncü Amedstore mağazası, Forum AVM’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Amedstore’un 4. Şubesi Hizmete Girdi
Kulübün öz kaynaklarını büyütme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam eden Amedspor, yeni mağazasıyla taraftarlara daha geniş bir erişim imkânı sağlamayı amaçlıyor. Elazığ Yolu üzerinde yer alan Forum AVM’deki yeni şube, lisanslı ürün satışlarıyla kulübe maddi katkı sunacak ve taraftarların forma ile diğer kulüp ürünlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacak.
Yoğun Katılımlı Açılış
Açılış kurdelesi, Kayapınar Belediye eş başkanı Berivan Gülşen Sincar, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor yönetim kurulu üyeleri, spor camiasının temsilcileri ve çok sayıda davetli tarafından kesildi. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği tören, renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.
Başkan Nahit Eren: “Hedefimiz Türkiye’nin Her Yerinde Amedstore Açmak”
Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren, açılış öncesi Tigris Haber’e yaptığı açıklamada hem mağazaların kulübün kurumsal gelişimine katkı sağladığını hem de büyüme hedeflerinin devam ettiğini belirtti:.“Bugün mağazamız Forum AVM’de açıldı. Kulübün kurumsallığı, kendi ürün ve formalarını taraftarlarına ulaştırmakla büyüyor. Diyarbakır’da dördüncü mağazamızı açtık, bunu çoğaltma hedefimiz var. Diyarbakır’ın yanı sıra İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin gibi kentlerimizde de kurumsal mağazalar açmayı planlıyoruz. Hatta en kısa zamanda Almanya’da da bir Amedstore mağazamız açılacak. Bu süreçte emeği geçen, bizden önce görev alan yönetici arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.”
Başkan Eren, açıklamasının sonunda taraftarlara da önemli bir çağrıda bulundu
“Bu hafta Cuma günü şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz takımlardan Erokspor ile önemli bir karşılaşmamız var. Buradan tüm Amedspor taraftarlarını maça davet ediyorum. Her zaman söyledik; Amedspor’un gücü taraftarından geliyor. Renklerimiz stadyumdaki tüm koltuklarda yer almalı. Bu vesileyle tüm Amedspor’luları Cuma günkü karşılaşmaya bekliyorum.”