Amedspor Başkanı Eren'den Önemli Açıklama

Amedspor Kulüp Başkanı Nahit Eren, Pendikspor deplasmanında alınan kritik galibiyetin ardından futbolcuları tek tek yürekten kutladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - İstanbul’da bulunan Eren, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen 15 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip edemedi. Başkan Eren, mücadeleyi takımın konakladığı otelde televizyon ekranından izlediği ifade etti.

Başkan Eren Tigris Haber’e konuştu

Başkan Nahit Eren, karşılaşma sonrası Tigris Haber’e yaptığı açıklamada, maç boyunca takımı büyük bir heyecan ve gururla takip ettiğini belirtti. Takımın ortaya koyduğu mücadele ve alınan galibiyetin şampiyonluk yolunda son derece kritik bir adım olduğunu vurgulayan Eren, teknik heyeti, futbolcuları ve cefakâr taraftarları tek tek tebrik etti.

"Şampiyonluk yolunda hep birlikte emin ve kararlı adımlarla devam"

Eren açıklamasında şunları söyledi. “Şampiyonluk yolunda hep birlikte emin ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Amedspor, sahaya yansıttığı mücadele ruhu ve camiamızın kenetlenmesiyle hedeflerine doğru ilerlemeyi sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Eren "Bugün şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği geçtiniz"

Başkan Nahit Eren sözlerini şu ifadelerle tamamladı “Tebrikler arkadaşlar. Bugün şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği geçtiniz. Sizlere hep güvendim. İyi ki varsınız. Yolumuz açık olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri