Amedspor - Boluspor maçı öncesi büyük heyecan: Biletler tükeniyor

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, bu hafta ligde önemli kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Yeşil kırmızılı ekip Pazar günü saat 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Boluspor’u konuk edecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın 33 bin kapasiteli statta oynanacak mücadele öncesinde taraftarın ilgisi oldukça yoğun. Karşılaşmaya 2-3 gün kala biletlerin büyük bölümü tükenirken, satılan bilet sayısının 22 bine yaklaştığı öğrenildi. Maç günü bu sayının 30 bine yaklaşması bekleniyor.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Amedspor, bu önemli mücadeleden mutlak ve başka alternatif olmaya, 3 puandan başka sonuç düşünmüyor.

Bakkal: Her Maç final ve derbi

Teknik Direktör Mesut Bakkal sezon sonuna kadar 6 derbi maçlarının olduğunu belirtirken, artık her maçın final olarak düşündüklerini ve “maç maç ilerleme” prensibiyle hareket ederek sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri