Amedspor Galatasaray deplasmanında puan peşinde

Turkcell Süper Kadınlar Futbol Ligi’nde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol Takımı, ligin 14. haftasında oynanacak Galatasaray karşılaşması öncesi hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-kırmızılı ekip, sabah erken saatlerde hava yoluyla İstanbul’a hareket etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Ligin 14. hafta mücadelesinde Amedspor, yarın saat 14.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde şampiyonluk adaylarından Galatasaray’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma öncesi İstanbul Havalimanı’na inen Amedspor kafilesi, kısa bir dinlenmenin ardından antrenman programına geçecek.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

Ligde bu sezon başarılı bir grafik çizen Amedspor Kadın Futbol Takımı, oynadığı 13 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 24 puanla 5. sırada yer alıyor. Şampiyonluk yarışının güçlü ekiplerinden Galatasaray Kadın Futbol Takımı ise 33 puanla 2. sırada bulunuyor.

HEDEF: DEPLASMANDAN PUANLA DÖNMEK

Büyük önem taşıyan bu kritik karşılaşmada Amedspor teknik heyeti ve futbolcuları, güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlarla Diyarbakır’a dönmeyi hedefliyor. Yeşil-kırmızılı ekipte temel amaç; zirveden kopmamak, ligi üst sıralarda tamamlamak ve play-off hattı içindeki yerini koruyarak sezonu güçlü bir şekilde sürdürmek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri