Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Geride kalan sezonda ligi 10. sırada 23 puanla tamamlayan yeşil-kırmızılı ekip, genç ve dar rotasyonlu kadrosuyla mücadele ettiği karşılaşmalarda sezonun son haftalarını daha çok prestij amacıyla değerlendirdi.
Ligdeki güçlü rakipleri karşısında zorlanan Amedspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor’un lige çıkmaması ve Çekmeköy Bilgidoğa spor’un ligin ilk iki haftası sonrası erken havlu atarak küme düşmesinin ardından daha rahat bir konumda sezonu noktalamıştı. Ancak Amedspor kadın futbol takımının bu yıl zorlu rakipleri karşısında çok iyi transfer çalışmaları yapılması bekleniliyor.
Amedspor kadın futbol takımda yeni teknik direktör kim olacak
TFF 1’nci liginin 2025-2026 Yeni futbol sezonu öncesinde yapılan kongre sonrası Amedspor’da değişim süreci başladı. Amedspor yönetimi yapılan görev dağılımında kadın futbol takımına yeni sorumlu atadı. Takımın geçen sezon başında bulunan, teknik direktörü Ramazan Erin’le yola devam edilip edilmeyeceği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, takımda çoğu sporcunun Amatör statüsü gereği olarak ayrıldığı belirtilirken, gecen sezon gibi çok rahat bir sezon olamayacak, Yeşil Kırmızılı ekip yeni sezonda takıma alt yapıdan transfer ederek takviye edilmesine öncelik verirken, bir yandan da dış transferle takıma takviye yapmayı planlıyor. Lisans işlemleri tamamlanan mevcut oyuncularla birlikte, yeni sezon için transfer görüşmeleri de sürdürüleceği bekleniliyor.