Amedspor, lige kilitlendi

Afyon deplasmanından berabere dönen Amedspor, Çarşamba günü kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Batman Petrolspor maçı için hazır.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Amedspor, Çarşamba günü saat 19.00’da kendi sahasında oynayacağı maçı, Bursaspor maçı nedeniyle alınan cezadan dolayı seyircisiz oynanacak. Amedspor, bu maçtan sonra Pazar günü Çorum deplasmanı için hazırlıklara başlayacak.

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, Afyon maçını unuttuklarını, saha dışı olaylarla ilgilenmediklerini, tamamen saha içine yöneldiklerini ifade etti. 7 günde 3 maç oynayacaklarını da sözlerine ekleyen Yıldırım, “Puanlara ihtiyacımız var, işi sıkı tutmak zorundayız. Dış etkenlerle ilgilenmiyoruz. Saha içi başarıya kilitlendik” dedi. Başkan Yıldırım, Batman Petrolspor maçı içinde şunları söyledi; “Kardeş takım olarak görüyoruz. Seyircimizin cezası var, olmasaydı, iki takımın taraftarları iç içe maç izlerdi.”

Amedspor’da kaleci Bekir sakatlığı nedeniyle Çorum maçında takımıyla birlikte olamayacak, Ömer Bozan’ın durumun ise Çarşamba günü belli olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri