Amedspor’a Bismilli Kadınlardan Destek

Amedspor, Bismilli kadınların desteğini aldı.

TİGRİS HABER - 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında DBB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının Amedspor- Gençlerbirliği maçı için düzenlenen “ Mor Tribün” çalışmasına; Bismil Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak Bismil’den katılım sağlamak isteyen kadınlara ulaşım desteği sağladı.

Bismil Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kırsal alanlarda yaşayan ve bu tür etkinliklere erişim zorluğu yaşayan kadınlara 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle ulaşım desteği sağladı.

İlçe merkezinde yaşayan ve her kesimden kadının dahil olduğu kadın grubu ile 8 Mart coşkusunu sahalara taşıdı.(Haber merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri