Amedspor’a Çevreci Sponsor

Amedspor’a Çevreci Sponsor

Atık  geri dönüşüm alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Çevsan,Amedspor’a forma reklamı sponsor oldu. İş adamı Kahraman Ağaoğlu,”Kent sporuna katkıda bulunmak istedik” dedi.

Göğüs Reklamı Sponsoru

Atık geri  dönüşüm ve değerlendirme alanında yaptığı çalışmalarla çevre bilincinin gelişmesinde önemli rol oynayan Çevsan,yeni sezonda kent sporuna ciddi bir destek ve katkı sunacak. Diyarbakır Lice’li iş adamı Kahraman Ağaoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Çevsan, ilk etapta Amedspor’a göğüs reklamı sponsoru oldu.

Amedspor yönetimi ile bir araya gelen Ağaoğlu,sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yönetimden Teşekkür Açıklaması

Amedspor yönetimi, “Kulübümüz Futbol A takımının 2016-2017 sezonunda formalarının göğüs reklam sponsoru olarak Çevsan ile anlaşma yapılmıştır.Profesyonel futbol takımımızın 2016-2017 sezonu Spor Toto 2.Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki karşılaşmalarda Göğüs reklam sponsorluğu için anlaştığı Çevşan ile Amedspor arasında imzalar atıldı.Bu vesile ile kulübümüze katkı ve duyarlılıklarından dolayı sayın Kahraman Ağaoğlu'na teşekkür eder bu anlaşmanın hem kendilerine hem de kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını dileriz.” açıklamasını yaptı.

‘Kent Sporuna Katkı Yapmak İstedik’

 Diyarbakır’da sporun gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini belirten Ağaoğlu, bu amaçla ilk etapta Amedspor’a forma reklamı verdiklerini kaydetti. Ağaoğlu,”Kentimizi temsil eden kulüplerimizin ekonomik desteğe ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bu amaçla kendilerine katkı sunmak istedik. Amedspor yönetimi ile forma reklamı konusunda anlaşmamızı yaptık. Dileğimiz Amedspor’un bu sezon şampiyon olarak 1.Lig’e çıkmasıdır. Kentimizin diğer temsilcisi Diyarbekirspor’a da ekonomik katkı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 Haber :Saffet Azbay

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri