Şehmus KIZILASLAN / Özel Haber
TİGRİS HABER - Diyarbakır Akşemsettin Ortaokulu’nda eğitim gören başarılı 30 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde Amedspor tesislerini ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi.
Öğrenciler istedi okul yönetimi kırmadı
Akademik başarılarıyla ödül almaya hak kazanan öğrenciler, okul yönetiminden ödül olarak Amedspor'un antrenmanlarını izlemek istemeleri üzerine okul yönetimi öğrencilerin bu isteklerini kırmayarak Amedspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ve sporcuları Iğdırspor maçı öncesi Şehmus Özer Tesisleri’nde ziyaret ederek takıma destek verdi.
Öğrenciler çiçek takdim ederek toplu fotoğraf çektirdi
Ziyaret sırasında öğrenciler, Amedspor Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu ve takım Kaptanı Erce Kardeşlere çiçek takdim ederken, toplu fotoğrafı çektirdi. Sıcak ve samimi anların yaşandığı buluşmada öğrenciler, futbolcularla sohbet etme ve antrenmanı yakından izleme fırsatı buldu. Ziyaret, hem öğrenciler hem de Amedspor camiası için moral kaynağı oldu. Amedspor cephesi, gençlerin spora olan ilgisinin ve eğitime verilen değerin önemine vurgu yaparak, bu tür ziyaretlerin kendilerini motive ettiğini ifade etti.