Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Yeşil-kırmızılı ekip, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde bu akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla karşılaşmanın ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Amedspor’da kart cezalısı olan kaleci Erce Kardeşler, bu mücadelede forma giyemeyecek.
Amedspor’da moraller yerinde
Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, oyuncuların fiziksel ve mental durumlarını yakından takip ederken, yapılacak çalışmanın ağırlıklı olarak yenilenme ve taktik içerikli olması bekleniyor.
Sivasspor deplasmanından alınan 1 puanla liderliğini koruyan Amedspor’da, takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlenirken, şampiyonluk hedefi doğrultusunda futbolcuların lige ve kalan maçlara tam anlamıyla odaklandığı öğrenildi.
Kalede Erce’nin yerine Abdulsamed Dumlu
Ligde 43 puanla zirvede yer alan Amedspor, bu hafta sonu Pazar günü kendi sahasında, küme düşmesi kesinleşen Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.
Tecrübeli kaleci Erce Kardeşler, ligde gördüğü 4. sarı kart sonrası cezalı duruma düşerken, bu önemli maçta kaleyi Vanspor’dan transfer edilen Abdulsamed Dumlu’nun koruması bekleniyor.
Hedef sezon sonunda şampiyonluk
Yeşil-kırmızılı ekip, zorlu deplasman sürecini geride bırakmasının ardından, fikstürde kalan karşılaşmaları final havasında oynamayı hedefliyor.
Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ve teknik heyet, sezon sonuna kadar her maça yüksek moral ve motivasyonla çıkılacağını vurgularken, takımın temel hedefinin istikrarlı sonuçlar alarak sezonu şampiyonlukla tamamlamak olduğu bir kez daha ifade edildi.