Amedspor’da Dia Saba’ya ayın golü ödülü

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Amedspor’un yıldız oyuncusu Dia Saba, ligin ilk haftasında Erzurumspor FK karşısında attığı golle önemli bir ödülün sahibi oldu.

TİGRİS HABER - Saba’nın Erzurumspor FK karşılaşmasında kaydettiği gol, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) sosyal medya hesaplarında futbolseverlerin oylarıyla ağustos ayının en güzel golü seçildi.

Ayın Golü Ödülü, Amedspor’un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesinde düzenlenen törende, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan tarafından Dia Saba’ya takdim edildi.

Amedspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Dia Saba’nın, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Erzurumspor FK maçında attığı gol, TFF’nin sosyal medya hesaplarında futbolseverlerin oylarıyla ağustos ayının en güzel golü seçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Kulüp, ödülün sahibi olan Dia Saba’yı tebrik ederek, başarılı futbolcunun Amedspor formasıyla daha nice güzel gollere imza atmasını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri