TİGRİS HABER - Amedspor’da son dönemlerde önceki yönetim ile yeni yönetim arasında sıkıntı varmış gibi yaratılan atmosfer netleşti. Önceki yönetim kurulu Başkanı Aziz Elaldı ve başkan yardımcısı Baran Durmaz, ve önceki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Amedspor yönetimini ziyaret ederek Amedspora sahiplenme çağrısında bulundular
Elaldı, Durmaz, ve yönetim kurulu üyeleri kendi dönemlerinde verdikleri destek ne ise, bugünde verecekleri desteğin aynı oranda olacağını, desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler.
Önceki başkan Elaldı ve başkan yardımcısı Durmaz’ın Amedsporun Yik üyesi olduğuna dikkat çeken Amedspor yönetim kurulu, sanal bilgilerin dikkate alınmaması gerektiğini, Amedspor İçin önceki yeni yönetim gibi bir durumun söz konusu olamayacağını, destek veren herkesin Amedspor yöneticisi olduğuna dikkat çekti.
Bu arada Amedspor önceki başkan El aldı ve Durmaz’ın, öneceki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çorum maçı öncesi moral amaçlı önemli miktarda maddi katkı sunduğu öğrenildi.