Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren yeşil-kırmızılı ekip, bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.
Karşılaşma öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Amedspor’da futbolcular ve teknik heyet, maç saatini beklemeye başladı. Şampiyonluk yarışında önemli bir viraj olarak görülen mücadelede yeşil-kırmızılı ekip, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Bakkal: Tek parola 3 puan
Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki takımda moral ve motivasyonun oldukça yüksek olduğu belirtilirken, futbolcuların İstanbulspor karşısında aynı ciddiyet ve mücadeleyle sahada olacakları ifade edildi. Amedspor cephesinde hedef, her zamanki gibi tek düşünce: arzulanan 3 puan.
İlk 11’de değişiklik yaşanabilir
Yeşil-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Adama Traoré dışında önemli bir eksik bulunmazken, teknik heyetin geçen haftaya göre ilk 11’de bazı değişiklikler yapabileceği öğrenildi. Amedspor’un maçın ilk 11’i ise ilerleyen saatlerde netlik kazanacak. Şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip mücadelede Amedspor, İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.