Amedspor’da teknik direktör kaldı, oyuncular gitti

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında sahasında Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdüren, Amedspor - Hatayspor maçın ardından futbolculara 4 günlük izin verildi. Teknik Direktör Sinan Kaloğlu dün Diyarbakır’da kaldı.

Şehmus KIZILASLAN / Özel Haber

TİGRİS HABER - İzinler Hatayspor maçı'nın hemen ardından başladı

Amedspor, Hatayspor karşısında muhteşem taraftarı önünde istediği sonucu alarak yoluna devam eden Yeşil-Kırmızılı ekip maçın hemen ardından futbolcularla kısa bir toplantı yapan teknik heyet, takımın fiziksel ve mental olarak dinlenmesi için milli ara nedeniyle 4 günlük oyunculara izin verdi.

Amedspor 4 günlük izin ardından Boluspor maçına hazırlanacak

Edinilen bilgilere göre, bazı futbolcular izin süresinde ailelerinin yanına giderken, bazıları da memleketlerine dönmek üzere dün akşam kentten ayrıldı. Teknik Direktör Kaloğlu ise yarın ailesinin yanına gidecek daha sonra Çarşamba akşamı Diyarbakır’a dönmesi, takımın ise perşembe günü yapılacak antrenmanla Hatayspor galibiyetini unutarak deplesmanda yapacakları Boluspor maçı hazırlıklarına başlayacak olan, Amedspor’da sezonun ilk devresinde zorlu fikstür öncesi hem moral hem fiziksel olarak toparlanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri