TİGRİS HABER - Antrenman öncesinde konuşan kaptan Uğur Adem Gezer, taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek söze başladı. Gezer, “Geçtiğimiz maçta tribünler muhteşem bir atmosfer oluşturdu. Ayrıca kulübümüzün yaptığı çağrıya uyarak sahaya yabancı madde atılmaması konusunda duyarlı davrandıkları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Artık her maça galibiyet için çıkıyoruz. Sakaryaspor karşılaşmasını da kazanarak, ardından kendi sahamızda oynayacağımız Sarıyer maçını da zaferle kapatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bu takım Süper Lig için kuruldu”
Amedspor’un hücum hattındaki önemli ismi Dia Saba ise takımın hedeflerine dikkat çekti. Son haftalarda aldıkları galibiyet serisinin kendilerine güven verdiğini belirten Saba, “Üst üste üç maç kazandık ve bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Bu takım Süper Lig hedefiyle kuruldu ve biz de bu doğrultuda mücadele ediyoruz. Sakaryaspor maçı, bu yolculukta çok kritik bir viraj olacak” dedi.
“Diyarbakır çok güzel bir şehir”
Diyarbakır’a transfer sürecinden de bahseden Saba, şehre kısa sürede uyum sağladığını dile getirdi: “Teklif geldiğinde Taylan’a danışmıştım. Kendisi Sivasspor’dan eski arkadaşım. Bana şehir hakkında çok güzel şeyler anlattı. Geldikten sonra söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu gördüm. Diyarbakır gerçekten çok güzel bir şehir ve insanları çok sıcak. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum.”Dedi