Amedspor’un hedefi ligin üst sırada tamamlamak

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Amedspor Kadın Futbol Takımı, sahasında Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile kritik bir karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı.

Şehmus KIZILASLAN – Özel Haber

TİGRİS HABER -Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Amedspor Kadın Futbol Takımı, sahasında Galatasaray Kadın Futbol Takımı ile kritik bir karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı.

Maçın ardından Amedspor Teknik Direktörü Seyit Ahmet Hafız önemli açıklamaları Tigris Haber’e değerlendirdi. Hafız, Galatasaray’ın ligin en güçlü ve en geniş kadrolarından birine sahip olan bir takım karşısında iyi bir futbol oynadıklarını belirtti.

İyi futbol sonucu değiştirmedi

Tecrübeli teknik adam Ahmet Hafiz, “Rakibimiz çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Ligde bulundukları konum da bunu gösteriyor. Ancak biz de sezon boyunca ortaya koyduğumuz mücadeleyle önemli bir çıkış yakaladık. Sahamızda oynadığımız bu karşılaşmada taraftarımızın desteğiyle galibiyete ulaşmak istiyorduk. Sporcularımız iyi bir futbol ortaya koydu ve iyi mücadele verdiler. Girdiğimiz 3-4 net gol pozisyonunu değerlendiremedik. O pozisyonları gole çevirebilseydik buradan puan ya da puanlarla ayrılabilirdik” ifadelerini kullandı.

“Ünyespor’u yenerek sezonu güzel bitirmek istiyoruz”

Tecrübeli teknik adam Seyit Ahmet Hafız, sezon boyunca ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını ifade ederek şu sözlerle açıklamalarını tamamladı. “Sezon başından bu yana büyük emek verdik. Oyuncularımız çok fedakârlık yaptı. Hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirmek ve taraftarımıza güzel bir sezon armağan etmek istiyoruz.

"Tek hedef son maçta galibiyet "

Bu maçtan sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldık. Ligin son karşılaşması önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Ünye Spor karşılaşmasında en iyi şekilde tamamlayarak tek hedefimiz lig son maçında galibiyetle tamamlayarak sezonu mutlu kapatmak istiyoruz” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri