Amedspor’un Orta Saha Dinamosu Boluspor’da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor'da geçen sezon forma giyen orta sahanın on numaralı ismi Boluspor'a transfer oldu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kırmızı Beyaz ekip kendi resmi sayfasında geçen sezon Amedspor formasını giyen 27 yaşındaki Doğan Can Davas ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray altyapısında yetişen ve daha önce Erbaaspor, Bandırmaspor ile Giresunspor gibi takımlarda forma giyen deneyimli oyuncunun yeni sezonda Boluspor formasını terleteceği belirtildi.

2024–2025 sezonunda Amedspor’un orta sahasında gösterdiği performansla dikkat çeken Doğan Can Davas, Boluspor’a imza atarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri