Amedspor’un yeni puşi formasına yoğun ilgi: Geldiği gibi tükeniyor

Amedspor’un yeni sezon formaları taraftarlardan yoğun ilgi görürken, özellikle puşi desenli forma kısa sürede tükeniyor. Mağazalara ulaşan ürünlerin geldiği gibi satıldığı belirtilirken, taraftarlar stok sorununun çözülmesini istiyor.

Haber: HeviSEVİM

Kamera: Mihrican NİLÜFER

TİGRİS HABER - Amedspor’un yeni sezon formaları taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle puşi detaylarıyla dikkat çeken yeni forma, satışa sunulduğu kısa süre içerisinde tükenirken, hem mağazalarda hem de internet üzerinden ürüne ulaşmak isteyen taraftarlar stok sorunu ile karşılaşıyor.

Mağaza sorumlusu, yaşanan durumun mağazalardaki talep yoğunluğundan ziyade üretimin talebe yetişememesinden kaynaklandığını belirtti. Depolarda uzun süreli stok tutulmadığını ifade eden mağaza sorumlusu, ürünlerin depodan doğrudan mağazalara gönderildiğini ve gelen kolilerin kısa sürede tükendiğini söyledi.

“Koli koli ürünler geliyor, geldiği gibi tükeniyor” diyen mağaza sorumlusu, mevcut stokların yaklaşık bir hafta ila bir buçuk hafta içerisinde yenilenmesinin beklendiğini belirtti. Ayrıca mevcut puşi formanın yanı sıra benzer tasarımlara sahip yeni modellerin de önümüzdeki dönemde satışa sunulacağı ifade edildi.

“EN ÇOK TERCİH EDİLEN SİYAH VE BEYAZ FORMA”

Taraftarların forma tercihleri arasında siyah ve beyaz renkli formaların öne çıktığı belirtilirken, özellikle siyah formanın sadeliği ve şıklığı nedeniyle her sezon olduğu gibi yoğun talep gördüğü aktarıldı.

Forma fiyatlarında da geçen sezona kıyasla sınırlı bir artış yapıldığı belirtildi. Nike formalarının geçen sezon 2 bin 500 lira seviyesinde olduğu, yeni sezonda ise fiyatların yaklaşık 2 bin 700 lira olduğu ifade edildi. Yönetimin fiyat artışını sınırlı tuttuğu ve bunun taraftarlar tarafından olumlu karşılandığı kaydedildi.

“DÖRT MAĞAZADA DA FORMA BULUNMUYOR”

Yaşanan yoğunluk nedeniyle şu anda dört mağazada da bazı forma modellerinin bulunmadığı belirtilirken, e-ticaret sitesinde ise taraftarların sipariş oluşturabildiği ancak ürünleri stokların yenilenmesini bekleyerek teslim alabildiği ifade edildi.

Mağaza sorumlusu, yoğunluğun yalnızca Diyarbakır ve çevresiyle sınırlı olmadığını, şehir dışından ve yurt dışından gelen taraftarların da forma talebinde bulunduğunu söyledi. Özellikle Almanya’dan gelen Amedspor taraftarlarının dikkat çektiği belirtilirken, günübirlik Diyarbakır’a gelen taraftarların buldukları ürünleri satın alarak kentten ayrıldığı aktarıldı.

“GELDİĞİ GİBİ TÜKENİYOR”

Amedspor taraftarları da forma bulamamaktan şikâyetçi. Mardin’de yaşayan bir taraftar, arkadaşıyla birlikte Amedspor formasını almak için Diyarbakır’a geldiklerini ancak mağazada forma bulamadıklarını söyledi.

İnternette Amedspor’un formalarını gördüğünü ve özellikle puşili beyaz renkli formayı beğendiğini belirten taraftar, formanın hem günlük hayatta hem de maçlarda kullanılabilecek bir tasarıma sahip olduğunu ifade etti.

Bir başka taraftar ise özellikle siyah-beyaz çizgili formaları beğendiğini belirterek, “Stokta arıyorum ama çıktığı gibi stoklar tükenmiş oluyor. Bu da bizi memnun etmiyor. Daha fazla stok olmasını bekliyoruz” dedi.

Taraftarlar, yoğun ilgi gören yeni formaların daha fazla sayıda üretilmesini ve stok sorununun bir an önce çözülmesini bekliyor.

Amedspor’un yeni sezon formalarında yaşanan yoğun talep, kulübün taraftar ilgisinin yanı sıra forma üretim ve tedarik kapasitesini de yeniden gündeme taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri