Amedspor'un yeni yıldızı Diagne Diyarbakır'a geliyor: Taraftara çağrı yapıldı

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden ve Süper Lig hedefiyle yola çıkan Amedspor, transferlerini tek tek açıklamaya devam ediyor.

TİGRİS HABER - Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, futbolseverleri heyecanlandıracak bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’ın eski yıldız oyuncusu, bu gece saat 21.30’da Diyarbakır’a gelecek. Diyarbakır Havalimanı’nda taraftarların coşkulu bir karşılama yapması bekleniyor.

Yıldız oyuncu, yarın saat 15.00’te Stadyum yolu üzerinde bulunan AmedStore mağazasında düzenlenecek törenle kendisini Amedspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Amedspor yönetimi, tüm taraftarları bu tarihi anı paylaşmak üzere bu akşam saat 21.30’da havalimanına ve yarın saat 15.00’de ise Amedspor Store'de tanıtım ve imza etkinliğine davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri