Araç muayene istasyonunda neler oluyor?

Diyarbakırlı bir sürücü, araç muayene istasyonunda kendisinden yeniden muayene ücreti alabilmek için aracının eksikliklerini giderdiği halde kasıtlı olarak muayeneden geçirilmediği iddiasında bulundu.

TÜVTÜRK Diyarbakır Merkez Tesisleri ve Araç Muayene İstasyonu’nda araç muayenesini yaptıran Çetin Karakaş adlı sürücü, aracının eksikliklerini gidermesine rağmen muayeneden geçirilmediğini, yeniden muayene ücreti ödemek zorunda bırakıldığını söyledi.

‘Araç muayene istasyonunda resmen soyuldum’

Çetin Karakaş adlı sürücü, daha önceki araç muayenelerinde eksikliklerini tamamlamak için 3 hakları olduğunu ve bunun 1’e düşürüldüğünü, bundan sürücülerin birçoğunun haberdar olmadığını ifade ederek şunları söyledi: “Bu gün araç muayene istasyonunu tarafından resmen soyuldum. Bilerek aracımı muayeneden geçirmeyip ödediğim parayı yaktılar. Beni eksiklerimi gidermem için sanayiye yönlendirdiler. Sanayiye gidip eksiklerimi tamamlamama rağmen aracımı muayeneden geçirmeyip bir hakkımın olduğunu söyleyerek benim 370 TL olan muayene paramı yaktılar. Hâlbuki daha önce 3 hakkımız vardı, onu 1’e düşürmüşler ve bundan bizim haberimiz yok. Neyse beni ikinci sefer muayeneye yönlendirdiler, ama 370 TL param yandığı için ikinci kez 370 TL verip tekrar muayeneye girmek zorunda bırakıldım.” (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri