Bağıvar’da kadın buluşması

Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Gulan Önkol ve Meclis üyeleri Bağıvar(Kabê) da kadınlar ile buluştu.

TİGRİS HABER - Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Gulan Önkol ve Meclis üyeleri Bağıvar(Kabê) da kadınlar ile buluştu. Önkol kadınların isteklerine kulak verip bu isteklerin hep beraber aşılması için çalışacaklarını belirtti.

Eş Başkan Fatma Gulan Önkol ve meclis üyeleri Sur’a bağlı Bağıvar’da kadınlar ile buluştu. Buluşmaya çok sayıda kadın katıldı.

Daha sonra tek tek konuşan kadınlar, hem kendileri için hem de yaşadıkları mahalle için isteklerini dile getirdiler. Mahallede yaşayan kadınlar, daha çok temizlik, istihdam, kadın toplanma alanı ve çocukları için oyun alanlar gibi isteklerde bulundu.

Fatma Gulan Önkol, kadınları dinledikten sonra yaptığı konuşmada, “Bugün bu buluşmaya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler kadınların her alanda yaşama dahil olması ile daha güçlü oluyoruz. İsteklerinizin tümünü not aldık ve bunların çözümü konusunda hızlı bir şekilde, mevcut koşullar doğrultusunda adımlar atacağız” dedi.

Buluşmanın sonunda kadınlar memnuniyetlerini dile getirip Eş Başkan Önkol’u zılgıtlar ile uğurladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri