Bakan Kurum açıkladı: 33 milyon ambalaj toplandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin çevre seferberliği büyüyor. 1 Temmuz’dan bu yana 33 milyon ambalaj topladık dedi.

TİGRİS HABER - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin çevre seferberliği büyüyor. 1 Temmuz’dan bu yana 33 milyon ambalaj topladık. İki milyondan fazla vatandaşımız DOA’ya kayıt oldu. Kaynaklarımızı koruyor, geleceğe birlikte sahip çıkıyoruz" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda temmuz ayının başından itibaren 33 milyon ambalaj toplandığını duyurdu. Kurum şunları kaydetti:

"Türkiye’nin çevre seferberliği büyüyor. 1 Temmuz’dan bu yana 33 milyon ambalaj topladık. İki milyondan fazla vatandaşımız DOA’ya kayıt oldu. Kaynaklarımızı koruyor, geleceğe birlikte sahip çıkıyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri