Bakan Tekin, Diyarbakır'da bir okula uğradı

Bir dizi program için Mardin'e giden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yol güzergahında Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki Yuvacık İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

TİGRİS HABER - Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yol güzergahımız üzerinde bulunan Çınar Yuvacık İlkokulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimizle sohbet ederek heyecan ve mutluluklarına ortak olduk. Değerli öğretmenlerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk.

Sevgili öğrencilerime derslerinde başarılar, evlatlarımıza eğitim yolculuklarında rehberlik eden kıymetli öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerine yer verdi. (İHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri