Belediyeden BESYO Kursu

Belediyeden BESYO Kursu

Kayapınar Belediyesi tarafından üniversitelerin spor yüksekokulları bölümüne sınavlarına hazırlık yapan öğrencilere yönelik her yıl açılan kurs bu yıl da devam ediyor. Kursa ilk etapta 150 BESYO adayı katılıyor.

Bugüne Kadar 460m Öğrenci Yerleşti

Kayapınar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından üniversitelerin spor yüksekokulları bölümüne hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz hazırlık kursları başladı.

Belediye tarafından bu yıl onuncusu yapılan kurslara üniversite bölümüne hazırlanan 150 öğrenci başvuru yaptı.

Belediyenin ücretsiz kurslarına katılan tüm öğrencilerin spor malzemesi belediye tarafından karşılandı. Belediye tarafından bu yıl onuncusu yapılan kurslarda bu güne kadar 460 öğrenci üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi.

‘Destek Vermeye Devam Edeceğiz’

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi’nde kurs gören öğrencileri Eş Belediye Başkanı Fatma Arşimet, Başkan Yardımcıları Nesrin Keskin, Mahmut Büyükbayram ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Eş Belediye Başkanı Fatma Arşimet,”Halka hizmet çalışmalarımız devam edecektir. Bu güne kadar kurslarımıza katılan birçok öğrenci üniversitelere yerleşti. Bu başarının devamı için belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

 Haber :Saffet Azbay

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri