Bölgede Galatasaray Şoku

Galatasaray’ın TM Akhisarspor’a elenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalamaması, 9 Mayıs’taki kupa finali öncesinde bölgede şok etkisi yarattı.

 Birçok spor adamı ve taraftar rezervasyonunu iptal etti.

Herkes Finale Kalmasını Bekliyordu

Ziraat Türkiye Kupası finaline 19 gün kala bölgede Galatasaray şoku yaşanıyor. Herkes, yarı final ilk maçında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u 2-1 yenen Galatasaray’ın kupada finale kalacağına kesin gözüyle bakıyordu. Ancak Galatasaray, rövanşta kendi sahasında ağırladığı rakibine 2-0 yenilerek finale kalamadı. Bu şok gelişmenin ardında daha önce maç için rezervasyon yapmış olan çok sayıda spor adamı ve taraftarın, Galatasaray’ın finale kalamaması üzerine rezervasyonlarını iptal ettiği bildirildi.

Diyarbakırlı Muğdat Yıldızlaştı

Galatasaray’ın finale çıkmasını engelleyen isimlerin başında ise Diyarbakırlı bir isim geldi. TM Akhisarspor forması giyen Diyarbakırlı Muğdat Çelik, takımının gollerine yaptığı asistler ve etkili futbolu ile göz doldurdu. Doğum yeri Mersin olan ancak aslen Diyarbakırlı olan Muğdat Çelik, bu sezon ligde de başarılı futbolu ile dikkat çekiyor. Muğdat, memleketi Diyarbakır’da kupa finali oynamanın heyecanını yaşayacak.

Gözler Bilet Fiyatlarında

9 Mayıs’taki finalde Akhisarspor’un rakibi olacak takım Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan biri olacak. İkinci finalistin belli olmasının ardında gelecek hafta içinde bilet fiyatlarının netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.

Kupa finali ile hizmete girecek olan yeni Diyarbakır stadında incelemeler ise devam ediyor. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın stattaki çalışmaları incelemesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri