Çetin: "Diyarbakır halkına layık olmak istiyoruz"

Trendyol 1. Lig’in 35. haftasında kendi sahasında Çorum FK’yı konuk eden Amedspor, Süper Lig yolunda önemli bir galibiyete imza atarak puanını 54'e çıkarttı.

TİGRİS HABER - Maç sonrası açıklamalarda bulunan Amedspor Teknik Direktörü Servet Çetin, rakip takım teknik direktörü ve eski takım arkadaşı Tuncay Şanlı’yı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle Tuncay hocamı tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir takımları var ve bizi çok iyi analiz etmişler. Biz de onlara karşı iyi hazırlandık ama oyun özellikle ilk yarı taktiksel anlamda çok yoğun geçti. Çorum FK, geçiş oyununu çok iyi oynuyor. Buna hazırlıklı olmamıza rağmen bir pozisyon verdik.

Özellikle iki 8 numara oyuncuları orta alanda çok etkiliydi, bizim dengemizi bozdular. Bu da pozisyon üstünlüğünü onlara getirdi. Ancak ikinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk. Oyuncularımız yorulunca hemen müdahale edip oyunu yeniden kontrol altına aldık. Bu kez biz geçişleri daha iyi kullandık ve maçın hakimiyetini ele geçirdik.

Geldiğim günden bu yana halkımızın desteğini hep hissettim. Onlara layık olmak, yüzlerini güldürmek istiyoruz. Zaman zaman açıklamalarımda duygusal olabiliyorum ama herkes bilsin ki benim tek gayem Amedspor’un başarısıdır. Kimseden yana bir problemim yok. Bu yolculukta hep birlikteyiz, birbirimize destek olmalıyız. Bugün sahada da gördünüz; bu takım mücadele ediyor, pes etmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri