Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi’nde Yeni Başkan Mahfuz Ulucan Oldu

Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi’nde yapılan seçimlerde başkanlık koltuğu 13 yıl sonra el değiştirdi. Yoğun katılımın olduğu ve kilit yarışa sahne olan seçimde, Mahfuz Ulucan sandıktan galip çıkarak yeni başkan seçildi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Toplam 384 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimlerde 283 oy kullanıldı. Bu oylardan 148’ini alan Mahfuz Ulucan yeni başkan olurken, önceki başkan Ekrem Kalkan 129 oyda kaldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı.

Ulucan’ın Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu

Mahfuz Ulucan başkanlığında oluşturulan yeni asil yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

İlhami Yürek, Burhanettin Ayata, Yaşar Moray, Ahmet Beki olurken, Yedek yönetim kurulu ise Ali Dadir, Akif Pehlivan, Halit Cangül, Eyüp Gezen ve Murat Andiç oldu

Denetim kurulu asil üyeleri:

Metin Mızrak, Ramazan Ozgan olurken, Yedek denetim kurulu üyeleri ise Selim Oktay ve Abdurrahman Ertaş oldu .

Ulucan: “Tüm esnafımızın sesi olacağız”

Seçim sonrası kısa bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Mahfuz Ulucan, oy kullanan tüm sanayi esnafına teşekkür ederek şu ifadelere yer veren Ulucan “Bu göreve tüm esnafımıza hizmet etmek için geldik. Esnaflarımızın sorunlarına çözüm üretmek, sanayi sitemizi daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bize güvenen herkese teşekkür ediyor, yeni yönetimimizin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” Ve Diyarbakır 3. Sanayi Sitesi’nde yeni döneminde de birlik ve hizmet anlayışıyla geçmesi el birliğiyle devam etmek olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri